Bloglamak için yapılan her blog en iyi blogdur. Çalıntı ve kopyalama yapılmadan özgün bir şekilde yazılan her blog 1. blogdur, hiçbiri kötü değildir.
Bu organizasyon blogcuların aralarında daha fazla aktifleşmesi, blogların markaların altında kalarak basitleşmemesi, doğallığını kaybetmemesi için yapıldı. Ne herhangi bir maddi gelir ya da başka bir çıkarımız oldu.
Eksikliklerimiz, kusurlarımız, hatalarımız çok oldu affola... Seneye daha iyi bir sistem, daha iyi bir organizasyon sözü ile bu yılı tamamlayalım...
2. Tur sonuçları itibari ile derecelendirmeler:
EĞLENCE KATEGORİSİ
GENEL BLOG KATEGORİSİ
HOBİ BLOGLARI KATEGORİSİ
(Mine Tozanoğlu ve Online Gitar Dersi blogları eşit puanlarda kaldıkları için ikisini de dereceye aldık)
KİŞİSEL BLOGLAR KATEGORİSİ
KÜLTÜR SANAT BLOGLARI
SPOR BLOGLARI
TEKNOLOJİ BLOGLARI
14 yorum:
AltınKlavye'de hak eden blogların kazandığını düşünüyorum. 1. tur oylama endişe vermiş olsada 2. tur oylamada jüri durumu gayet iyi toparladı. Buradan AltınKlavye'de emeği geçen herkese ve Jüri üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Dereceye giren diğer bloglarıda kutluyorum.
Bağlantı verseniz çok güzel olurdu.
Herhangi bir ödül söz konusu değil heralde bu arkadaşlara.. Tebrik ederim..
Herkes için iyi bir yarışma oldu.
Bloglarımıza yerleştirebileceğimiz sembolik bir resim olsaydı hoş olurdu. Yine de teşekkürler.. :)
Evet, sembolik bir resim hoş olurdu :)
Jüri üyelerinin kim olduğu belli mi acaba?
The Bilgi'nin yorumuna katılıyorum.Ayrıca her ilk'te bazı hata paylarının olabileceği kanısındayım..Düşünmek ve icraata geçirmek ve en önemlisi sonuçlandırmak önemliydi..Bu yarışmaya emek veren herkese teşekkür ederim.Dereceye giren arkadaşlarımı da yürekten tebrik ederim..
theBilgi,HobiCafe aynen bende katılıyorum. bence sınıfı geçtiniz. emeğinize sağlık gelecek sene olucak yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Dereceye giren/girmeyen tüm arkadaşlara, özellikle oylarıyla bize destek olan tüm ziyaretçilere ve özellikle Altın Klayve ekibine canı gönülden teşekkür ederim. Saygılarımla.
Organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Tüm kazanan / kazanamayan blogları canı gönülden kutlarım önemli olan birşeylerde 1.yada 2. olmak degil asıl önemli olan yeni çevreler edinmek.
Emeği gecen herkese teşekürler başarının devamını dilerim
Herkese hayırlı olsun, keşke bizde yer alabilseydik ;)
Yorum Gönder